Aanvragen

Via deze pagina vind je een stapsgewijze handleiding om online een halve seizoenkaart voor het seizoen 2017-2018 te bestellen.

Handleiding aanvragen

1. Inloggen

a. Log in met je eigen gegevens.

b. Heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van het online ticketingsysteem, maar wel een seizoenkaart of Fancard van Heracles Almelo gehad of lid geweest van de Herakids? Log dan in met het e-mailadres waarop je de mail van Heracles Almelo hebt ontvangen en klik op Wachtwoord opvragen. Je ontvangt dan een wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Lukt dit niet? Stuur dan een mail naar seizoenkaart@heracles.nl met in de onderwerpregel: LOGIN.

Maak GEEN nieuw account aan (tenzij je nooit een ander product (Kidsclub/FanCard/Seizoenkaart) bij Heracles Almelo hebt gehad. Het ticketingsysteem koppelt dan namelijk niet automatisch jouw seizoenkaart (of je huidige Fancard) aan een nieuw account.

2. Er komt een afbeelding van de halve seizoenkaart 2017-2018 in beeld. Klik op bestel.

3. Je ziet nu een plattegrond van het stadion. Als je met je muis over een vak gaat (let op: niet klikken) komt de prijs ook al in beeld. Klik op het vak van je keuze.

4. Alleen de gekleurd aangemerkte plaatsen zijn beschikbaar. De zwarte plekken zijn bezet of niet beschikbaar. Klik op een plek van je keuze om een seizoenkaart te bestellen. In de rechterkolom kun je aangeven of je de ‘normale’ prijs betaalt, of een gereduceerd tarief voor jongeren die geboren zijn na 1 juli 2003 (jeugd) of voor 60+ers die geboren zijn voor 1 juli 1957. Heb je jouw keuze gemaakt? Klik dan op Bestel.

5. Als de gegevens kloppen, kun je klikken op Ga naar Betalen. Check je persoonlijke gegevens en vink Ja, ik ga akkoord met de standaardvoorwaarden aan. Heb je een kortingscoupon? Dan kun je die op deze pagina invullen.

6. Kies je betalingsmethode en reken af.

Je seizoenkaart ligt in de FanServiceShop voor je klaar om opgehaald te worden.


Copyright © 2017 Heracles. Alle rechten voorbehouden.